ABOUT ME

A day without laughter is a day wasted

Bryan

Hoi allemaal.
Ik ben Bryan en ben geboren in Huizen in 1983.

Al van jongs af aan ben ik bezig geweest met computers en auto’s. Zo was ik al vroeg bezig met video games en simpele elementen programmeren met dos. Tijdens de vakanties vermaakten ik me altijd met vrachtwagens tellen. Toen wist ik eigenlijk al dat ik chauffeur wou worden. Na een week mee geweest te zijn met een oude buurman die met bloemen op Duitsland reed, wist ik het zeker.

Om mijn doel te bereiken moest ik eerst een vooropleiding volgen voordat ik de opleiding transport en logistiek kon gaan doen. De logische keuze leek mij om de autotechniek in te gaan.

Na het halen van de 2 jarige  opleiding autotechniek, heb ik de 2 jarige opleiding transport en logistiek gevolgd. Dit was een BBL opleiding waarbij je 1 dag naar school gaat en 4 dagen werkt bij een bedrijf.

Na het halen van mijn diploma’s en rijbewijzen, ben ik direct full time aan het werk gegaan. Met de rijbewijzen op zak, hield ik me dan ook veel bezig met auto’s. Autotuning, audio inbouwen en uiteraard het afgaan van auto shows en meetings was mijn tijdsverdrijf in de weekenden. Veel later heb ik dan ook mijn motorrijbewijs gehaald en liet ik het autotuning achter me liggen en wou ik me vol op het motorrijden bezighouden.