TRUCKING

Difficult roads lead to beautiful destinations

Na het halen van de 2 jarige opleiding autotechniek, heb ik de 2 jarige opleiding transport en logistiek gevolgd. Dit was een BBL opleiding waarbij je 1 dag naar school gaat en 4 dagen werkt bij een bedrijf. Na het halen van mijn diploma’s en rijbewijzen, ben ik direct full time aan het werk gegaan.

In de eerste paar jaren had ik al snel door dat ik niet van het standaard pallet werk of stukgoed hield. Al snel kreeg ik de kans om het autotransport in te gaan bij Koopman Transport. 3 jaar later ben ik een andere uitdaging aan gegaan waarbij ik naast autotransport ook trucktransport ben gaan doen bij Lucas Logistics. Toen dat transport verkocht werd, ben ik in het machine transport gegaan in gesloten trailers. Zo nu en dan kreeg ik nog een paar mooie en speciale gesloten autotransporten.

Maar ik wist dat ik opnieuw getriggerd moest worden met nieuwe uitdagingen en wou het speciaal transport in. Via Bolk transport kreeg ik deze kans waar ik tot op heden nog steeds mijn uitdagingen kan aan gaan.